Blasting your classic parts

V a p o u r b l a s t i n g . d k

Vapourblasting


Undgå uheldige rensemetoder på dine aludele - send dem istedet til Vapourblasting.dkVapour blasting processen foregår som du kender det fra almindelig glasblæsning med glasperler, men istedet for luft alene pumpes glasperlerne i en vandmasse under tryk, og accelleres yderligere med trykluft.

Denne kombination sikrer et langt bedre flow på blæsemediet, og resulterer i et markant flottere resultat end ved konventionelle blæsemetoder uanset om det er glasblæsning, sodablæsning eller andre.

Vapourblasting er i lige så stor grad en overfladebehandling som det er en afrensningsform, og processen må ikke forveksles med almindelig tør glasblæsning.

Vapourblasting efterlader ikke emnet ru, mat og tilsvarende svær at holde rent som andre metoder, men glat og lækkert som nyfremstillet.

Vi håndterer alle dele lavet af aluminium, magnesium, bronze, messing, rustfrit stål, samt mange andre ikke rustbare emner uanset om det er gammelt eller nyere.

Vapourblasting er også kendt som aquablasting, aquahoning, vådblæsning eller vandpolering, men alle handler om samme teknik.

Det er meget vigtigt af få foretaget en ultralydsrensning efter vandpolering af især karburator og topstykke. Det er din eneste mulighed for at sikre at der ikke forekommer glasrester i smørekanaler og lign.


Hos Vapourblasting.dk er en efterfølgende ultralyds rensning altid includeret i prisen.

 

Vores top professionelle blastingmaskine klarer let vandpolering af store emner som motorblokke og gearkasser samt andre emner på op til en meters længde.